IC DK Toonscat's Jumanji
Jumanji's Resultater

Killinger

EX 18
BIV1
NOM4

Ungdyr

EX 16
BIV4
NOM3

Voksen

EX 21
EX 17
Certifikat7
BIV2
NOM1
BIS1
Informationer

KønHan
Fødselsdag09-09-2012 - 🕆 16-09-2017
Alder5 år, 0 måneder og 7 dage
EMSNFO n 23
StatusBliver hjemme

FarNW IC Restless Nevermind, JW
MorSC Toonscat's Yogi Cat, DVM
OpdrætterPia Børgesen og Henrik Buusman
Test resultater
HCM-Status Normal
GSD IV-Status Negativ fra begge forældre (N/N by parents)
PK Def Negativ fra begge forældre (N/N by parents)
Vægt 6,450 pr. 14-03-2017
Jumanji aka JumJum er vores første fertile hankat.
Vi havde besluttet at vi ikke ville have egen hankat, vi ville hellere betale os fra ydelserne og besværet. Ingen af os havde lyst til at have en kat gående adskilt fra os og resten af flokken.
Men så mødte vi JumJum hos Pia og Henrik fra Toonscat, og det tog os ikke mange minutter at beslutte at vi bare måtte eje ham. Og sikke en glæde og fornøjelse han har bragt med sig.
JumJum er en fantastisk kat med et fantastisk sind. Han er alt hvad vi kunne drømme om. Stor, racetypisk, imponerende benstammer, profil, ører, øjne, sidelinier, pels ja alt er bare lige som det skal være. Han har et vildt look - og er blid som et lam.
Desværre blev Jumanji i efteråret 2017 meget syg, kort tid efter han var blevet kastreret. Efter 3 ugers kamp for ham fik vi desværre resultat på en af blodprøverne som viste at han var uhelbredelig syg og ville død indenfor kort tid, derfor måtte vi træffe det hårde valg at sige farvel til ham.Jumanji var vores første fertile hankat, han har gennem tiden givet os rigtig mange gode oplevelser og mange smukke og dejlige killinger. En helt igennem fantastisk kat, hans minde vil leve for altid i vores hjerter.